Niyazii Mısri
Takvim

HAKKIMIZDA

VAKFIMIZ HAKKINDA

Adını Malatya’nın yetiştirmiş olduğu değerli bilge, şair ve din âlimi olan Niyazî-i Mısrî’den alan vakfımız kurulmuş olduğu 1991 yılından bu yana Malatya’mızın eğitim, kültür ve manevi hayatına hizmet etmeyi kendisine amaç edinmiştir. Her yıl yüzlerce öğrenciye verdiği  eğitim destekleri, üniversite ve orta öğretim öğrencilerine sağladığı barınma imkânları ile öğrencilerimizin ülkemize ve milletimize faydalı birer insan olarak yetiştirilmesi konusunda çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

VİZYONUMUZ

Toplumla ve kendisi ile barışık, milli ve manevi değerlerle donatılmış, diğer milletlerle yarışabilecek, insanlığa faydalı olmayı hedefleyen ve geleceğin Türkiye’sinin inşası için kaliteli, birikimli ve toplum çıkarlarını her zaman kendi çıkarlarının üstünde gören kâmil insanlar yetiştirmektir. .

MİSYONUMUZ

Gençlerimizin eğitim ve öğrenim imkânlarına ulaşmalarını kolaylaştırmak amacıyla burs, barınma, kurslar ve diğer sosyal imkânları temin etmek, seminerler, sempozyumlar ve eğitim programları düzenleyerek toplumun fikri ve entelektüel yapısını güçlendirmek, manevi değerleri ve prensipleri insanlara anlatarak daha yaşanabilir bir ortamda, birbirine ve farklılıklara saygılı bir toplum oluşturulmasına katkıda bulunmaktır.

Ziyaret Bilgileri